BATMAN / KOZLUK - Samanyolu Ortaokulu

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Törenimizi okulumuzda saygı, minnet ve özlemle Atamıızı anarak gerçekleştirdik.

Kas

Her şeyden önce kütüphane, öğrencileri yaşam boyu öğrenen, bilgiyle teması kesilmeyen bireyler olarak yetiştirir. Çünkü en başta öğrenmeyi öğretir ve insanı bağımsızlaştırır. Kütüphane alışkanlığı kazanan öğrencilerin bilgiyi bulma ve analiz etmede çok daha başarılı olduklarını  bildiğimiz için biz de Samanyolu Ortaokulu ailesi olarak hayırseverlerin desteğiyle  okulumuzda kütüphane kurmak için gerekli çalışmaları gerçekleştirdik ve kütüphanemizi açtık.

Kütüphanemizde kullandığımız "Kütüphane Kitap Programı" sayesinde  öğrencilerimiz, kitaplarını düzenli bir şekilde okuyup zamanında teslim edebiliyor; biz de Samanyolu Ortaokulu olarak kitap okuyan öğrencilerimizin takibini rahatlıkla yapıp gelişim düzeylerine katkı sağlıyoruz.